Allt du behöver veta om semester i svenska fjällen

Hej och hjärtligt välkommen till första sidan till denna webbplats som kommer att ta upp hur och vad du kan göra i fjällen. Alla behöver lite tips om bra och lämpliga boenden, som till exempel fjällhotell, stugor, campingplatser, Bed and Bedfreakast och vandrarhem. Vart de ligger i förhållande till de aktiviteter du är där för. Webbsidan tar bland annat upp hur och vart du ska handla, äta eller tanka bränsle.

Boende

Bra tips på olika sorters boende finns det att ta del av och förhoppningsvis ska du hitta ett alternativ som är perfekt för dig. Fjällen är en plats som går att besöka året om och boendet kan växla beroende på vilken årstid du tänkt åka dit. På webbsidan kan du ta del av bra boende för olika årstider.

Aktiviteter

Vintertid finns det mängder att göra på fjällen som exempelvis: Skidåkning, både nerför och på längden, du kan bege dig ut med en snöskoter och se över vidderna, och fiska i en isvak. Bra tips på det får du givetvis här på webbsidan.

På sommaren kanske det är vandring du vill göra eller ta cykelturer i redan befintliga cykelspår. Om det finns det en hel del att läsa och även tips på aktiviteter du kan göra när du inte är i skidspåren, på vandring eller cykelturen. Vad du kan göra när du sitter i husvagnen, stugan och på hotellrummet finns det bra tips på, som till exempel läsa böcker, spela spel och handarbeta.

Handla

Du hittar även information om var du kan handla mat och tanka bränsle till din bil, och hur öppettiderna är på dessa ställen. Vad du kan köpa i dessa fjällstugor och hur långt är det mellan bensinstationerna i förhållande till storstäderna är det alltid viktigt att veta på förhand och det finner du mycket information om på denna webbsida.