Hjärtligt välkommen till denna blogg! Här får du läsa om olika boenden i svenska fjällen och annat som är bra att tänka på, exempelvis vad du kan göra, var du kan handla, o.s.v.

Boende

Det finns flera ställen att bo på när du vistas på fjällen och du kan läsa exempel på övernattningsmöjligheter här, för att sedan hitta ett passande sätt för dig att bo på. Fjällhotell finns det gott om och förhoppningsvis kan du läsa dig till vilket boende och den standarden du behöver. Alla har vi olika behov, familjer, o.s.v.

Att campa är numer mycket populärt och är på frammatch. Det innebär en stor frihet att ha med sig sin egen husvagn upp till fjällen och bo på de trevligt belägna campingplatserna. Det finns även redan uppställda vagnar och om det får du veta mer om här. Tips på vad det finns för stugor, Bed and Breakfast och vandrarhem är också något du kan ta del av.

Restauranger och andra sätt att inta en måltid

Du kommer att finna mängder med tips på restauranger och vilken mat de kan erbjuda. Var du kan äta lunch och middag eller bara ta en fika och det under en magnifik utsikt. Fjällstugor som har det sortiment som passar dig, får du ta del av. Där du kan handla råvaror för att själv laga din mat om det passar bättre. Vart du kan köpa bränsle till din bil och vad du ska tänka på för att inte drabbas av bränslestopp, tippas det om.